Wat we doen > Systeemplafonds

Delhaye bvba uit Ieper is reeds 40 jaar specialist in het plaatsen van systeemplafonds en verlaagde plafonds.

Wij verzorgen de montage van systeemplafonds in kantoren, industriële panden, commerciële ruimtes en openbare gebouwen zoals ziekenhuizen, fabrieken, en warenhuizen.

U kan bij ons terecht voor de plaatsing van verschillende soorten plafonds zoals spanplafonds, metaalplafonds, verlaagde plafonds en sportplafonds.

BVBA Delhaye kiest ervoor om te werken met kwaliteitsmaterialen om de duurzaamheid en kwaliteit van onze plafonds en wanden te garanderen.

Armstrong

Armstrong biedt u het grootste assortiment "Fine Texture" plafondtegels. Door de opmerkelijke prestaties op het gebied van esthetiek en akoestiek, worden de meest gedurfde combinaties mogelijk.

Met zes oppervlakte-afwerkingen in de "prestatie" en "design" categorieën en een brede keuze aan afmetingen en randdetails, zal dit uitgebreide assortiment plafonds zeker uw hoogste schoonheidswensen vervullen.

Website: www.armstrong.com

Gyproc

Gyproc maakt gipsplaten bedoeld voor de binnenafwerking, samengesteld uit een kern van onbrandbaar gips, omhuld met speciaal, sterk karton. De platen onderscheiden zich door hun samenstelling en door de vorm van hun langskanten. Gyproc-platen zijn universeel toepasbaar in de droge binnenafbouw. Er zijn geen droogtijden nodig, dus snellere oplevering van het werk. Daarbij zijn Gyproc-platen milieuvriendelijk en gemakkelijk af te werken met de gebruikelijke afwerkingsmethoden zoals behangen, schilderen of betegelen.

Gyproc-platen worden toegepast in de binnenbouw van de meest uiteenlopende gebouwtypes: woongebouwen, verzorgingstehuizen, scholen, kantoren, bioscopen,... Zowel geschikt voor nieuwbouw als vernieuwbouw of renovatie, in combinatie met traditionele bouwtechnieken en skeletbouw.

Website: www.gyproc.be

Eurocoustic

Eurocoustic, dé akoestische en brandwerende plafonds. Een gamma vol decoratieve en akoestische panelen in minerale wol bestemd voor de binnenafwerking. Hun gamma bevat een omvangrijk aanbod in kleuren en diverse structuren. Eurocoustic wordt vooral gebruikt in de tertiaire sector zoals kantoren, winkels, hotels etc.

Website: www.eurocoustic.com

Rockfon

Rockfon is een geluidsabsorberend en isolerend plafondpaneel op basis van rotswol. Deze kwalitatieve panelen zijn vormvast en hygiënisch, hebben een hoge brandweerstand en zijn milieuvriendelijk. Naast zijn goede functionaliteit biedt Rockfon ook een uitgebreid gamma van designs, kleuren en formaten aan een betaalbare prijs.

Website: www.rockfon.be