Wat we doen > Wanden

Delhaye bvba verzorgt voor u ook de levering en plaatsing van scheidingswanden en voorzetwanden.

Scheidingswanden

In industriebouw en in commerciële ruimtes worden vaak scheidingswanden opgesteld om grote ruimtes onder te verdelen in kleinere compartimenten. Ook vervangen zij soms muren die geen dragende functie hebben.

Bij het plaatsen van valse wanden wordt eerst een licht metalen onderstructuur of een houtskelet gemaakt waartegen later gipsplaten gemonteerd worden. Deze wanden kunnen perfect afgewerkt en betegeld worden.

Voorzetwanden

Voorzetwanden worden vaak gebruikt voor het bekleden van van niet-bepleisterbare oppervlakken of het isoleren van een muur, zowel thermisch als akoestisch.

Gyproc

Gyproc staat synoniem voor gipsplaten bedoeld voor de binnenafwerking en worden meestal gebruikt voor valse wanden en tussenwanden. Deze panelen zijn samengesteld uit een kern van onbrandbaar gips, omhuld met speciaal, sterk karton. Aangezien er geen droogtijden nodig zijn is er een snellere oplevering van het werk mogelijk.

Daarbij zijn Gyproc-platen milieuvriendelijk en gemakkelijk af te werken met de gebruikelijke afwerkingsmethoden zoals behangen, schilderen of betegelen.

Website: www.gyproc.be

Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie of een offerte.